Aquest mes podreu veure la pel·lícula ‘Viaje al cuarto de una madre’ a la Bisbal

A3_VIAJE_CUARTO_UNA_MADRE_LA_BISBAL_PENEDES-abril_page-0001

La pel·lícula del mes d’abril, del Cicle Gaudí, serà ‘Viaje al cuarto de una madre’, dirigida per Celia Rico Cabellino. Es podrà veure el diumenge 21 d’abril, a les 19h, a l’auditori Salbà del CMC.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Celia Rico Clavellino

Guió: Celia Rico Clavellino

Música: Paco Ortega

Estrena: Octubre de 2018

Durada: 94 min.

Gènere: Drama de Ficció – Llargmetratge

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Lola Dueñas, Anna Castillo, Pedro Casablanc

SINOPSI: La Leonor (Anna Castillo) i la seva mare Estrella (Lola Dueñas), viuen juntes en un petit poble. Es protegeixen i cuiden l’una a l’altre com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Aquest hivern les dues hauran d’emprendre un nou viatge per a deixar de ser mare i filla les vint-i-quatre hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat.

 

A3_VIAJE_CUARTO_UNA_MADRE_LA_BISBAL_PENEDES-abril_page-0001

CASTELLANO | La película del mes de abril, del Cicle Gaudí, será ‘Viaje al cuarto de una madre’, dirigida por Celia Rico Cabellino. Se podrá ver el domingo 21 de abril, a las 19h, en el auditori Salbà del CMC.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Celia Rico Clavellino

Guión: Celia Rico Clavellino

Música: Paco Ortega

Estreno: Octubre del 2018

Duración: 94 min.

Género: Drama de Ficción – Largometraje

Versión: Original en castellà

Intérpretes: Lola Dueñas, Anna Castillo, Pedro Casablanc

SINOPSIS: Leonor (Anna Castillo) y su madre Estrella (Lola Dueñas), viven juntas en un pequeño pueblo. Se protegen y cuidan la una a la otra como pueden, hasta cuando se enfrentan a una nueva etapa de la vida en la que su mundo común se tambalea. Este invierno las dos deberán emprender un nuevo viaje para dejar de ser madre e hija las veinticuatro horas del día y descubrir quien pueden llegar a ser por separado.

 

Comments are closed.