La IX Cursa Social passarà per la Bisbal aquest diumenge 17 de febrer al matí

La Regidoria d’Esports informa que aquest diumenge 17 de febrer la Penya Ciclista Baix Penedès durà a terme la IX Cursa Social i que, aquesta, passarà per la Bisbal del Penedès a les 10.15h, aproximadament, en una primera volta i a les 10.45h en una segona. La meta volant estarà ubicada a l’avinguda de la Diputació. Us animem a anar-hi a animar els ciclistes!

La Penya Ciclista del Baix Penedès posarà en funcionament, pròximament, una escola de ciclisme per a nens i nenes d’entre sis i catorze anys de la comarca. S’enfocarà als alumnes de primària i ESO del Baix Penedès perquè l’any 2020 ja puguin arribar a participar en aquesta Cursa Social.


CASTELLANO | La Regidoria d’Esports informa de que este domingo 17 de febrero la Penya Ciclista Baix Penedès llevará a cabo la IX Cursa Social y que, esta, pasará por la Bisbal del Penedès a las 10.15h, aproximadamente, en una primera vuelta y a las 10.45h en una segunda. La meta volante estará ubicada en la avenida de la Diputació. ¡Os animamos a ir a animar a los ciclistas!

La Penya Ciclista del Baix Penedès pondrá en funcionamiento, próximamente, una escuela de ciclismo para niños y niñas de entre seis i catorce años de la comarca. Se enfocará a los alumnos de primaria y ESO del Baix Penedès porqué el año 2020 ya puedan llegar a participar en esta Cursa Social.

Comments are closed.