Aquest dissabte s’estrena un curtmetratge de Zolen Films que va ser enregistrat a la Bisbal

zolen films

Zolen Films i Dilaina Studio de Calafell estrenaran el curtmetratge ‘Match!’, dirigit pel bisbalenc Toni Villazán, aquest dissabte a les 20h, en directe, a través del seu canal de Youtube.

‘Match!’ és una producció de 17 minuts que, segons Villazán, gira entorn d’una cita en una app per lligar i fer contactes i “el que penses que pot ser una nit de disbauxa es converteix en una cosa violenta”. L’escenari on es va enregistrar el curt és el soterrani del Poliesportiu Municipal i la gravació es va dur a terme entre els mesos d’agost i setembre de 2017. Una de les característiques principals d’aquesta producció és que està gravada en pla seqüència, una modalitat d’enregistrament que dota de realisme les escenes i que aconsegueix la continuïtat de l’acció fent un seguiment d’aquesta amb la càmera i no pas amb el muntatge i l’edició posterior. El guió del curtmetratge és d’Eva de Salas i entre el repartiment hi trobem els actors Christian Caner, Gemma Castell, Claudia de la Torre, Luka Soaeres i Isaac Hermo (veu). Val a dir que el curtmetratge que aquest dissabte s’estrenarà per internet va ser projectat en la darrera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges 2018) l’octubre passat i ha format part de la selecció oficial de diversos festivals internacionals, entre els quals s’hi compten festivals de l’Índia i Mèxic.

L’equip de Zolen Films va engegar l’any 2011 i, fins a la data, ha enregistrat 3 llargmetratges i 5 curtmetratges propis, tot i que també ha col·laborat en altres projectes.  Recentment ha rebut dos premis: el curtmetratge “Café solo” va rebre el premi a millor direcció i va estar nominat al millor curtmetratge al Festival Internacional de Bogotá (2018) i, d’altra banda, la producció ‘Una mirada de Pau’, que Zolen Films va realitzar amb els alumnes i els mestres de l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell, va guanyar el Premi a Millor Curtmetratge de Centres Educatius del Festival Internacional de Cinema en Català (2018) i està seleccionat per a la 7ª Mostra Internacional de Cinema Educatiu.


zolen films

CASTELLANO | Zolen Films y Dilaina Studio de Calafell estrenarán el cortometraje ‘Match!’, dirigido por el bisbalenc Toni Villazán, este sábado a las 20h, en directo, a través de su canal de Youtube.

‘Match!’ es una producción de 17 minutos que, según Villazán, gira alrededor de una cita en una app para ligar y hacer contactos y “lo que piensas que puede ser una noche de desenfreno se convierte en una cosa violenta”. El escenario donde se grabó el corto es el subterráneo del Polideportivo Municipal y la grabación se llevó a cabo entre los meses de agosto y septiembre del 2017. Una de las características principales de esta producción es que está grabada en plano secuencia, una modalidad de grabación que dota de realismo las escenas y que consigue la continuidad de la acción haciendo un seguimiento de esta con la cámara y no a través del montaje y la edición posterior. El guión del cortometraje es de Eva de Salas y entre el reparto encontramos a los actores Christian Caner, Gemma Castell, Claudia de la Torre, Luka Soaeres e Isaac Hermo (voz). Cabe decir que el cortometraje que este sábado se estrenará por internet fue proyectado en la última edición del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges 2018) el pasado mes de octubre y ha formado parte de la selección oficial de varios festivales internacionales, entre los cuales, festivales de la India y México.

El equipo de Zolen Films empezó el año 2011 y, hasta la fecha, ha grabado 3 largometrajes y 5 cortometrajes propios, aunque también ha colaborado en otros proyectos. Recientemente ha recibido dos premios: el cortometraje “Café solo” recibió el premio a mejor dirección y estuvo nominado a mejor cortometraje en el Festival Internacional de Bogotá (2018) y, por otro lado, la producción ‘Una mirada de Pau’, que Zolen Films realizó con alumnos y maestros de la Escola Àngel Guimerà del Vendrell, ganó el Premio a Mejor Cortometraje de Centros Educativos del Festival Internacional de Cinema en Català (2018) y ha sido seleccionado para la 7ª Mostra Internacional de Cinema Educatiu.

 

Comments are closed.