El proper dilluns 11 de febrer tindrà lloc la xerrada ‘I després de l’ESO què? a l’Institut Coster de la Torre

i despres de leso

L’Institut Coster de la Torre acollirà el proper dilluns 11 de febrer, a les 18.30h, la xerrada “I després de l’ESO què?”, en el marc del cicle de xerrades d’orientació acadèmica i professional per a pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO de Jove Baix Penedès. La finalitat de la trobada és dotar els joves i les seves famílies d’eines i elements de reflexió en un moment important com és el punt de partida de la carrera acadèmica o professional. El dia de la xerrada s’informarà sobre els elements que cal tenir en compte per fer una bona elecció d’estudis, d’habilitats per conèixer-se a un mateix, l’oferta i les alternatives a la formació posterior als estudis d’ESO.

Per a més informació podeu accedir a: http://www.oficinajove.cat/ca/noticies/cicle-de-xerrades-d-orientacio-academica-i-professional


CASTELLANO | El Institut Coster de la Torre acogerá el próximo lunes 11 de febrero, a las 18.30h, la charla “¿Y después de la ESO qué?”, en el marco del ciclo de charlas de orientación académica y profesional para padres y alumnos de 3º y 4º de ESO de Jove Baix Penedès. La finalidad del encuentro es dotar a los jóvenes y a sus familias de herramientas y elementos de reflexión en un momento importante como es el punto de partida de la carrera académica o profesional. El día de la charla se informará sobre los elementos que hay que tener en cuenta para hacer una buena elección de estudios, habilidades para conocerse a uno mismo, la oferta y las alternativas a la formación posterior a los estudios de ESO.

Para más información podéis acceder a: http://www.oficinajove.cat/ca/noticies/cicle-de-xerrades-d-orientacio-academica-i-professional

 

Comments are closed.