La Regidoria de Cultura i l’Associació de Dones la Roca Foradada han organitzat una visita als espais de la Batalla de l’Ebre

SORTIDA-EBRE-19-b_def

Amb motiu de la commemoració dels 80 anys de la fi de la Guerra Civil, que tingué lloc l’abril de 1939, la Regidoria de Cultura i l’Associació de Dones la Roca Foradada han organitzat una sortida per visitar els espais de la Batalla de l’Ebre amb l’acompanyament de dos experts en l’esmentada batalla i el patrimoni immaterial.

Es visitarà: Miravet i el pas de l’Ebre i el Poble Vell de Corbera d’Ebre, farem una visita i un tast al celler Herència Altés (amb vistes a les serres de Pàndols i Cavalls) i per dinar degustarem un menú inspirat en la Batalla de l’Ebre.

La sortida tindrà lloc el diumenge 7 d’abril. La sortida està prevista a les 8 del matí i la tornada serà a la tarda, aquell mateix dia.

Les inscripcions es poden fer a l’Associació de Dones la Roca Foradada, els dimecres d’11 a 12h del matí, i les places són limitades. El preu són 35€ que inclou: bus, entrades, guiatge i dinar. Aquesta sortida és oberta a tota la població però, per les condicions del terreny, no és apta per persones amb mobilitat reduïda.


CASTELLANO | Con motivo de la conmemoración de los 80 años del final de la Guerra Civil, que tuvo lugar en abril de 1939, la Regidoria de Cultura y la Associació de Dones la Roca Foradada han organizado una salida para visitar los espacios de la Batalla del Ebro con el acompañamiento de dos expertos en dicha batalla y el patrimonio inmaterial.

Se visitará: Miravet y el paso por el Ebro y el Poble Vell de Corbera d’Ebre, se hará una visita y una cata en la bodega Herència Atlés (con vistas a las sierras de Pàndols y Cavalls) y para comer degustaremos un menú inspirado ne la Batalla del Ebro.

La salida tendrá lugar el domingo 7 de abril. La salida está prevista a las 8 de la mañana y la vuelta será por la tarde, ese mismo día.

Las inscripciones se pueden hacer en la Associació de Dones la Roca Foradada, los miércoles, de 11 a 12h de la mañana, y las plazas son limitadas. El precio son 35€ que incluye: bus, entradas, guiamiento y comida. Esta salida es abierta a toda la población pero, por las condiciones del terreno,  no es apta para personas con movilidad reducida.

Comments are closed.