La Biblioteca pública de la Bisbal acollirà una exposició sobre el còmic a partir del dimarts 29 de gener

cartell expo histOria comic-001

Si t’agrada el món del còmic, el manga, els tbos, les vinyetes, els herois clàssics i els moderns… La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha preparat una exposició per a tu!

A partir del dimarts 29 de gener vine a la Biblioteca i descobreix l’exposició VINYETES, un breu recorregut per la història del còmic en català. L’exposició es podrà visitar fins al dia 11 de febrer.

Aquesta exposició és una mostra itinerant que compta amb la implicació del Consorci per a la Normalització Lingüística, l’Ajuntament de Reus, Reus 2017 Capital de la Cultura Catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Organiza: Regidoria de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.


CASTELLANO | Si te gusta el mundo del cómic, el manga, los tbeos, las viñetas, los héroes clásicos y los modernos… ¡La Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès ha preparado una exposición para tí!

A partir del martes 29 de enero ven a la Biblioteca y descubre la exposición VINYETES, un breve recorrido por la historia del cómic den catalán. La exposición se podrá visitar hasta el día 11 de febrero.

Esta exposición es una muestra itinerante que cuenta con la implicación de el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Ayuntamiento de Reus, Reus 2017 Capital de la Cultura Catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya y el Ayuntamiento de Barcelona.

Organiza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

 

Comments are closed.