Els joves del municipi decideixen els grups musicals que actuaran per la Festa Major

reunio joves festa major

Ahir dijous 24 de gener va tenir lloc la segona reunió oberta per decidir els grups musicals que actuaran els dies 14 i 16 d’agost, en el marc de la Festa Major. Quan l’Ajuntament hagi fet tots els tràmits per dur a terme la contractació, farà públics els noms dels grups. Des de les Regidories de Joventut i Festes agraïm la implicació dels joves que han participat en la iniciativa, sorgida del Videobox 2018.

Tema relacionat: http://bisbalpenedes.com/web/2019/01/22/el-dijous-24-de-gener-a-les-19h-tindra-lloc-la-2a-reunio-per-decidir-els-grups-que-actuaran-a-la-festa-major/

CASTELLANO | Ayer jueves 24 de enero tuvo lugar la segunda reunión abierta para decidir los grupos musicales que actuarán los días 14 y 16 de agosto, en el marco de la Fiesta Mayor. Cuando el Ayuntamiento haya hecho todos los trámites para llevar a cabo la contratación, hará públicos los nombres de los grupos. Desde las Concejalías de Joventut y Festes agradecemos la implicación de los jóvenes que han participado en la iniciativa, surgida del Videobox 2018.

Tema relacionado: http://bisbalpenedes.com/web/2019/01/22/el-dijous-24-de-gener-a-les-19h-tindra-lloc-la-2a-reunio-per-decidir-els-grups-que-actuaran-a-la-festa-major/

Comments are closed.