El dijous 24 de gener a les 19h tindrà lloc la segona reunió per decidir els grups que actuaran a la Festa Major

reunio joves

Aquest dijous 24 de gener, a les 19h, tindrà lloc la segona reunió oberta, adreçada als joves del municipi, al CMC, una trobada que servirà per decidir quins grups actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major 2019.

El passat dijous 10 de gener, a les 19h, el CMC va acollir una reunió oberta, adreçada als joves del municipi, per decidir quins grups actuaran durant la Nit Jove de la Festa Major 2019. La idea guanyadora del VideoBox 2018 de la Festa Major va ser “que els joves triïn els grups que actuaran a la Bisbal durant la Nit Jove de la Festa Major” i, ara, l’Ajuntament tira endavant aquesta iniciativa, fent realitat la proposta.

Recordem que l’any 2017 la idea guanyadora va ser la d’emprar gots reutilitzables durant la Festa Major i, enguany, els gots de la Festa Major han sigut reutilitzables i les regidories de Joventut i Medi Ambient han promogut la campanya ‘Oh my got’.

OHMYGOT1


CASTELLANO | Este jueves 24 de enero, a las 19h, tendrá lugar la segunda reunión abierta, dirigida a los jóvenes del municipio, en el  CMC, un encuentro que servirá para decidir que grupos actuarán durante la Nit Jove de la Festa Major 2019.

El pasado jueves 10 de enero, a las 19h, el CMC acogió una reunión abierta, dirigida a los jóvenes del municipio, para decidir que grupos actuarán durante la Nit Jove de la Festa Major 2019. La idea ganadora del VideoBox 2018 de la Festa Major fue “que los jóvenes escojan los grupos que actuarán en la Bisbal durante la Nit Jove de la Festa Major” y, ahora, el Ayuntamiento tira adelante esta iniciativa, haciendo realidad la propuesta.

Recordamos que el año 2017 la idea ganadora fue la de utilizar vasos reutilizables durante la Fiesta Mayor y, este año, los vasos de la Fiesta Mayor han sido reutilizables y las ‘regidories’ de Joventut y Medi Ambient han promovido la campaña ‘Oh my got’.

OHMYGOT1

 

 

 

Comments are closed.