La Bisbal acollirà una formació adaptada als llocs de treball d’una empresa bisbalenca que properament contractarà treballadors

TREBALL CAMBRA COMERC

El SOM Bisbal us informa que la Cambra de Comerç, en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, tira endavant un nou Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE). En aquesta ocasió, s’oferirà formació transversal i gratuïta, d’un total de 95 hores, adaptada als llocs de treball d’una empresa bisbalenca que, properament, farà una ampliació i necessitarà contractar un elevat nombre de treballadors. La formació que s’ofereix és per a 75 persones, distribuïda en tres cursos.

Tot i que el projecte se centra en persones d’entre 18 i 24 anys, s’ha acordat tenir en compte aquelles persones contemplades en el projecte Integra’ls, és a dir, persones amb dificultats psíquiques, físiques, mentals o socials.

La sessió informativa tindrà lloc el proper dimarts 22 de gener a les 10h al Centre Municipal de Cultura (CMC) de la Bisbal del Penedès. Per a més informació us podeu adreçar al SOM Bisbal, ubicat a l’Hotel d’Entitats, o podeu trucar al 977688438 (extensió 5). Per confirmar assistència a la xerrada o per inscriure-us al PICE cal que us adreceu al correu electrònic pice@cambratgn.org o al telèfon 977219676.

Aquest projecte compta amb la participació d’

integrals logo


CASTELLANO | El SOM Bisbal os informa que la Cambra de Comerç, en colaboración con la Regidoria d’Ocupació, lleva a cabo un nuevo Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE). En esta ocasión, se ofrecerá formación transversal y gratuita, de un total de 95 horas, adaptada a los puestos de trabajo de una empresa bisbalenca que, próximamente, hará una ampliación y necesitará contratar un elevado número de trabajadores. La formación que se ofrece es para 75 personas, distribuida en tres cursos.

Aunque el proyecto se centra en las personas de entre 18 y 24 años, se ha acordado tener en cuenta a aquellas personas contempladas en el proyecto Integra’ls, es decir, personas con dificultades psíquicas, físicas, mentales o sociales.

La sesión informativa tendrá lugar el próximo martes 22 de enero a las 10h en el Centre Municipal de Cultura (CMC) de la Bisbal del Penedès. Para más información os podéis dirigir al SOM Bisbal, ubicado en el Hotel d’Entitats, o podéis llamar al 977688438 (extensión 5). Para confirmar asistencia a la charla o para inscribiros en el PICE, os tenéis que dirigir al correo electrónico pice@cambratgn.org o al teléfono 977219676.

Este proyecto cuenta con la participación de

integrals logo

 

Comments are closed.