Les Regidories de Medi Ambient i Ensenyament fomenten el reciclatge a l’Institut Coster de la Torre

Institut donacio cubells reciclatge

Aquest matí diversos alumnes d’ESO de l’Institut Coster de la Torre han participat en una xerrada, organitzada per les regidories d’Ensenyament i Medi Ambient, sobre la generació de residus i el reciclatge. A més l’alcaldessa Angès Ferré i la Regidora de Medi Ambient i Ensenyament, Leo Uceda, han entregat 30 cubells per a plàstic i 30 per a paper a l’institut, amb la finalitat de fomentar la separació de residus a les aules.
Demà dimarts 15 de gener es continuaran fent xerrades adreçades als alumnes d’Educació Secundària Obligatòria.


CASTELLANO | Esta mañana varios alumnos de ESO del Institut Coster de la Torre han participado en una charla, organizada por las concejalías de Ensenyament y Medi Ambient, sobre la generación de residuos y reciclaje. Además, la alcaldesa Agnès Ferré y la Regidora de Medi Ambient y Ensenyament, Leo Uceda, han entregado 30 cubos para plástico y 30 para papel al instituto, con la finalidad de fomentar la separación de residuos en las aulas.
Mañana martes 15 de enero se continuarán haciendo charlas dirigidas a los alumnos de Educación Secundaria Obligatoria.

institut xerrades reciclatge

Comments are closed.