El Consell Comarcal del Baix Penedès ha obert convocatòria per contractar 4 peons per a la brigada municipal

El Consell Comarcal del Baix Penedès contractarà, en els pròxims dies, quatre peons per a la brigada municipal en el marc del Programa Treball i Formació. El programa s’adreça a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (PRMI) i a aturats que no reben cap prestació o subsidi, i està subvencionat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i el fons Social Europeu. 
Les persones interessades s’han d’adreçar, durant aquesta setmana, a l’oficina de l’OTG del Vendrell (camí Reial 17-19 del Vendrell). Aquesta selecció i contractació es fa a través del Consell Comarcal del Baix Penedès, que és qui tira endavant aquest programa, amb la col·laboració de diversos ajuntaments, entre ells el de la Bisbal del Penedès.

CASTELLANO | El Consell Comarcal del Baix Penedès contratará, en los próximos días, a cuatro peones para la brigada municipal en el marco del Programa Treball i Formació. El programa está dirigido a personas beneficiarias de la Renta Mínima de Inserción (PRMI) y a parados que no reciben ninguna prestación o subsidio, y está subvencionado por la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i el fondo Social Europeo.
Las personas interesadas deben dirigirse, durante esta semana, a la oficina de la OTG del Vendrell (camí Reial 17-19 del Vendrell). Esta selección y contratación se hace a través del Consell Comarcal del Baix Penedès, que es quién lleva a cabo el programa, con la colaboración de varios ayuntamientos, entre ellos el de la Bisbal del Penedès.
treball i formacio

Comments are closed.