Recorregut de SSMM els Reis Mags a la Bisbal del Penedès

El dissabte dia 5 de gener arriben SSMM els Reis Mags a la Bisbal del Penedès!

Primer, visitaran els locals socials del Priorat de la Bisbal (16.45h), l’Esplai (17.45h) i Can Gordei (18.45h) i, tot seguit, s’adreçaran al nucli del municipi.

Els Reis ens han comunicat que faran el mateix recorregut que els anys anteriors:

Inici de la cavalcada al carrer Colom, carrer Major, Plaça Major, carrer Balmes, carrer Àngel Guimerà, carrer Major i fins a l’església, per adorar l’infant Jesús. Després aniran caminant fins a l’Ajuntament per saludar des del balcó, on rebran els dibuixos dels 5 nens i nenes que van venir a veure el Patge el passat diumenge 30 de desembre i que van guanyar el sorteig per poder saludar els Reis en persona.

Tot seguit, els Reis aniran a la Societat i al Poliesportiu Municipal, on la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca i el Club Segle XX, respectivament, duran a terme el lliurament de regals. Després, els Reis Mags passaran per les cases que han enviat sol·licitud a Ses Majestats.


CASTELLANO | ¡El sábado día 5 de enero llegan SMM los Reyes Magos a la Bisbal del Penedès!

Primero, visitarán los locales sociales del Priorat de la Bisbal (16.45h), l’Esplai (17.45h) y Can Gordei (18.45h) y, a continuación, se dirigirán al núcleo del municipio.

Los Reyes nos han comunicado que harán el mismo recorrido que los años anteriores:

Inicio de la cabalgata en la calle Colom, calle Mayor, Plaza Mayor, calle Balmes, calle Àngel Guimerà, calle Major y hasta la iglesia, para adorar al niño Jesús. Después irán caminando hasta el Ayuntamiento para saludar desde el balcón, donde recibirán los dibujos de los 5 niños y niñas que vinieron a ver al Paje el pasado domingo 30 de diciembre y que ganaron el sorteo para poder saludar a los Reyes en persona.

A continuación, los Reyes irán a la Societat y al Polideportivo Municipal, donde la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca y el Club Segle XX, respectivamente, llevarán a  cabo el repartimiento de regalos. Después, los Reyes Magos pasarán por las casas que han enviado solicitud a Sus Majestades.


Organitzen/organizan: Associació d’Amics i Veïns del Priorat, Associació de Veïns de l’Esplai, Comissió de Festes de Can Gordei i Bar Polideportivo de Can Gordei, Poliesportiu Club Segle XX i Societat Cultural i/y Recreativa Bisbalenca.

CARTELL REIS MAGS REDUIT

reis mags societat

reis-2019_publi_poli

Comments are closed.