L’alcaldessa i la regidora de Turisme han assistit a la 28a Nit del Turisme de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre

NIT TURISME 3

L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Turisme, Judit Vidal, han assistit a la 28a Nit del Turisme de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre, celebrada aquest dijous a la Tarraco Arena Plaça (Tarragona). Aquest acte l’organitza el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i aplega unes 500 persones, entre empresaris i entitats del sector, amb la finalitat de posar el punt final a la temporada turística i entregar quatre premis, relacionats amb el turisme, a empreses, institucions i entitats de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

L’acte ha comptat amb la presència de la Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón i Freixas; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; i el president del Patronat de Turisme, Martí Carnicer.

Quant a xifres, s’han repassat les dades de l’Observatori Turístic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya. Aquesta temporada s’han registrat 21,1 milions de pernoctacions generades per 5,9 milions de turistes a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Per a més informació podeu accedir a aquest enllaç:http://www.dipta.cat/ca/noticies/la-28a-nit-del-turisme-de-la-costa-daurada-i-les-terres-de-lebre-reivindica-la-qualitat-la 

CASTELLANO | La alcaldesa Agnès Ferré y la regidora de Turismo, Judit Vidal, han asistido a la 28a Nit del Turisme de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre, celebrada este jueves en la Tarraco Arena Plaça (Tarragona). El acto lo organiza el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona y reúne unas 500 personas, entre empresarios y entidades del sector, con el objetivo de poner el punto final a la temporada turística y entregar cuatro premios, relacionados con el turismo, a empresas, instituciones y entidades de la Costa Daurada y las Terres de l’Ebre.

El acto ha contado con la presencia de la Consellera de Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón i Freixas; el presidente de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; y el presidente del Patronato de Turismo, Martí Carnicer.
En cuanto a cifras, se han repasado los datos del Observatori Turístic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya. Esta temporada se han registrado 21,1 millones de pernoctaciones generadas por 5,9 millones de turistas de la Costa Daurada y de las Terres de l’Ebre.
NIT TURISME 1

Comments are closed.