El futbolista bisbalenc Youssef El Ghzaoui ha estat convocat per la selecció sub 18 del Marroc

Foto cedida: Joussef El Ghzaoui.

Foto cedida: Joussef El Ghzaoui.

El futbolista bisbalenc Youssef El Ghzaoui ha estat convocat per la selecció sub 18 del Marroc per jugar tres partits entre els dies 20 i 25 de novembre. Segons ha explicat a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès “la selecció va enviar sol·licitud al club i l’entrenador i el director m’ho van dir”. El Ghazaoui s’ha mostrat molt content i ha explicat que això és molt significatiu per a ell perquè creu que això fa que “la meva família estigui orgullosa de mi” i ha afegit que “després del treball que he anat fent aquesta és una gran recompensa”.

En l’actualitat, el futbolista bisbalenc juga amb el Juvenil A del CF Reus i, durant vuit anys, fa ser jugador de la Joventut Bisbalenca.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha felicitat el jugador aquest dilluns 19 de novembre, abans del seu viatge cap al Marroc.


CASTELLANO | El futbolista bisbalenc Youssef El Ghzaoui ha sido convocado por la selección sub 18 de Marruecos para jugar tres partidos entre los días 20 y 25 de noviembre. Según ha explicado al Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès “la selección envió solicitud al club y el entrenador y el director me lo dijeron”. El Ghazaoui se ha mostrado muy contento y ha explicado que esto es muy significativo para él porqué cree que esto hace que “mi familia esté orgullosa de mi” y ha añadido que “después del trabajo que he ido haciendo esta es una gran recompensa”.

En la actualidad, el futbolista bisbalenc juega con el Juvenil A del CF Reus y, durante ocho años, fue jugador de la Joventut Bisbalenca.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha felicitado al jugador este lunes 19 de noviembre, antes de su viaje a Marruecos.

Comments are closed.