La taekwondista Gloria Ruiz ha aconseguit la medalla de bronze a l’Open Internacional de Croàcia

gloria ruiz croacia taekwondo

El passat cap de setmana la taekwondista internacional Gloria Ruiz va guanyar el bronze a l’Open Internacional de Taekwondo de Zagreb. L’esportista bisbalenca va viatjar a Croàcia amb el Club Olímpic El Vendrell i va realitzar tres combats:

En el primer combat, contra Miljana Stefanov (equip nacional de Sèrbia), va guanyar amb un marcador de 30 – 3.

En el segon combat va competir contra la campiona del món, Jordyn Smith (equip nacional de la Gran Bretanya) i la va guanyar 12 – 9.

Finalment es va disputar el tercer combat contra Leticia Lérica (equip nacional del Brasil) amb qui va quedar 9 – 15.

Des d’aquí volem felicitar la Glòria per aquest nou èxit i fer valdre el fet que, amb només 16 anys, estigui disputant campionats sèniors internacionals contra rivals de grandíssim nivell, com ara la campiona del món, Jordyn Smith a qui, com hem dit, va guanyar durant l’Open Internacional de Croàcia.


El pasado fin de semana la taekwondista internacional Gloria Ruiz ganó el bronce en el Open Internacional de Taekwondo de Zagreb. La deportista bisbalenca viajó a Croacia con el Club Olímpic El Vendrell y realizó tres combates:

En el primer combate, contra Miljana Stefanov (equipo nacional de Serbia), ganó con un marcador de 30 – 3. 

En el segundo combate compitió contra la campeona del mundo, Jordyn Smith (equipo nacional de la Gran Bretaña) y la ganó por 12 -9.

Finalmente se disputó el tercer combate contra Leticia Lérica (equipo nacional de Brasil) con quién quedó 9 – 15.

Desde aquí queremos felicitar a Gloria por este nuevo éxito y poner en valor el hecho que, con solo 16 años, esté disputando campeonatos seniores internacionales contra rivales de grandísimo nivel, como por ejemplo la campeona del mundo, Jordyn Smith a quien, como hemos dicho, ganó durante el Open Internacional de Croacia. 

Comments are closed.