La Regidoria d’Educació ha instal·lat un tendal al pati de la Llar d’infants

TENDAL LLAR D'INFANTS 4

La Regidoria d’Educació continua fent millores a la Llar d’infants municipal. Aquesta setmana ha instal·lat un tendal al pati per protegir els infants del sol en les zones d’esbarjo. El tendal no és fix i es pot obrir o tancar en funció de la situació meteorològica de cada moment.

El passat mes de setembre també es van instal·lar cortines noves al menjador de la Llar d’Infants municipal perquè les antigues no estaven en bon estat i n’hi havia de trencades. Ambdues accions persegueixen fer més acollidora la Llar d’infants i protegir els infants de la llum i els raigs del sol.


CASTELLANO | La Regidoria d’Educació continúa realizando mejoras en la Llar d’infants municipal. Esta semana ha instalado un toldo en el patio para proteger a los niños de la luz en las zonas de recreo. El toldo no es fijo y se puede abrir o cerrar en función de la situación meteorológica de cada momento.

El pasado mes de septiembre también se instalaron cortinas nuevas en el comedor de Llar d’Infants municipal porqué las antiguas no estaban en buen estado y había algunas que estaban rotas. Ambas acciones persiguen hacer más acogedora la Llar d’infants y proteger a los niños de la luz y de los rayos del sol.

TENDAL LLAR D'INFANTS 2

tendal llar d'infants 3

Comments are closed.