La Biblioteca pública estrena equipament informàtic

ordinadors biblioteca

A partir d’avui dimecres 7 de novembre trobareu nous equips informàtics a la Biblioteca perquè els pugueu fer servir per escriure, fer cerques a internet, fer treballs escolars, etc. Des de la Regidoria de Cultura hem aprofitat els dies que la Biblioteca pública ha estat tancada per vacances del personal per fer millores en les instal·lacions amb l’objectiu de poder seguir ampliant els serveis i millorant la comoditat dels usuaris.

L’Ajuntament ha adquirit nou equipament informàtic per a la Biblioteca pública a través de la Central de compres de l’Associació Catalana de Municipis per un total de 6.109,19€. El material que s’ha adquirit és el següent:

-4 ordinadors de sobretaula (Intel Core 3) amb pantalles més grans i sistema operatiu Windows 10 amb connexió directa a internet (més àgils i ràpids) i connexió directa a la impressora

-2 ordinadors portàtils de suport per a la Biblioteca

-1 nou PC per al bibliotecari amb millors prestacions

-L’equipament complementari corresponent (teclats, ratolins…)

El nou equipament s’ha adquirit perquè el pugui fer servir tant la ciutadania (realització de treballs, cerca d’informació…) com l’administració, les entitats i les associacions.

ordinadors biblioteca 2

Val a dir que l’Ajuntament pagarà 2.534,19€ amb fons propis i la resta, 3.575€, seran subvencionats per l’Oficina de suport a la iniciativa cultural de la Generalitat de Catalunya (Subvenció per a la renovació del mobiliari, senyalització i maquinària de les Biblioteques públiques).

La Biblioteca seguirà comptant amb el punt wifi que, a partir d’ara, funcionarà a més velocitat.

OFICINA SUPORT INICIATIVA CULTURAL GENERALITAT

Us recordem que, a partir d’avui dimecres la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès ja obre en l’horari habitual: de dilluns a divendres de 16.30h a 20.30h i els dissabtes de 10.00h a 14.00h. A més, avui comença un taller de 4 hores (es durà a terme avui i el dia 14 de novembre), adreçat a majors de 55 anys, per aprendre a descarregar i fer servir Whatsapp i altres aplicacions per al telèfon mòbil. Es tracta d’una activitat que organitza la Regidoria de Cultura amb col·laboració amb la Fundación Vodafone España i la Fundació Pere Tarrés.

CARTELL WHATSAPP


ordinadors biblioteca

CASTELLANO | A partir de hoy miércoles 7 de noviembre encontraréis equipos informáticos nuevos en la Biblioteca para que los podáis utilizar para escribir, hacer búsquedas en internet, hacer trabajos escolares, etc. Desde la Regidoria de Cultura hemos aprovechado los días que la Biblioteca pública ha estado cerrada por vacaciones del personal para hacer mejoras en las instalaciones con el objetivo de poder seguir ampliando los servicios y mejorando la comodidad de los usuarios.

El Ayuntamiento ha adquirido nuevo equipamiento informático para la Biblioteca pública a través de la Central de compras de la Associació Catalana de Municipis por un total de 6.109,19€. El material que se ha adquirido es el siguiente:

-4 ordenadores de sobremesa (Intel Core 3) con pantallas más grandes y sistema operativo Windows 10 con conexión directa a internet (más ágiles y rápidos) y conexión directa a la impresora.

-2 ordenadores portátiles de soporte para la Biblioteca

-1 nuevo PC para el bibliotecario con mejores prestaciones

-El equipamiento complementario correspondiente (teclados, ratones…)

El nuevo equipamiento se ha adquirido para que lo pueda utilizar tanto la ciudadanía (realización de trabajos, búsqueda de información…) como la administración, las entidades y las asociaciones.

ordinadors biblioteca 2

Cabe decir que el Ayuntamiento pagará 2.534,19€ con fondos propios y el resto, 3.575€, serán subvencionados por la Oficina de soporte a la iniciativa cultural de la Generalitat de Catalunya (Subvención por la renovación del mobiliario, señalización y maquinaria de las Bibliotecas públicas).

La Biblioteca seguirá contando con el punto wifi que, a partir de ahora, funcionará a más velocidad.

OFICINA SUPORT INICIATIVA CULTURAL GENERALITAT

Os recordamos que, a partir de hoy miércoles la Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès ya abre con el horario habitual: de lunes a  viernes de 16.30h a 20.30h y los sábados de 10.00h a 14.00h. Además, hoy empieza un taller de 4 horas (se llevará a cabo hoy y el día 14 de noviembre), dirigido a mayores de 55 años, para aprender a descargar y utilizar Whatsapp y otras aplicaciones para el teléfono móvil. Se trata de una actividad que organiza la Regidoria de Cultura con la colaboración de la Fundación Vodafone España y la Fundació Pere Tarrés.

 

 

 

CARTELL WHATSAPP

Comments are closed.