Gloria Ruiz i David Ruiz es proclamen campiona i subcampió al Campionat de Catalunya absolut de Taekwondo

David Ruiz i Gloria Ruiz amb l'entrenadora Irene Calvo

David Ruiz i Gloria Ruiz amb l’entrenadora Irene Calvo

El passat 4 de novembre es va celebrar el Campionat absolut masculí i femení de taekwondo de Catalunya al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona. La bisbalenca Gloria Ruiz es va proclamar campiona absoluta (1ª – or) de Catalunya (sènior) en la categoria mini mosca femení -46 kg. El seu germà, David Ruiz, es va proclamar subcampió (2n – plata) de Catalunya (sènior) en la categoria mosca masculí 54-58 kg. 

Gloria Ruiz competint al Campionat de Catalunya

Gloria Ruiz competint al Campionat de Catalunya

Segons fonts del Gimnàs Olímpic El Vendrell, la Gloria va realitzar dos combats i va guanyar la final amb una diferència de 44 – 5, proclamant-se campiona de Catalunya sènior a la categoria -46 kg. Quant al David, va realitzar tres grans combats i va arribar a la final amb una diferència mínima de puntuació de 18-21 a la categoria sènior masculina 54-58 kg.

David Ruiz competint al campionat de Catalunya

David Ruiz competint al Campionat de Catalunya

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem felicitar la Glòria Ruiz i el David Ruiz per les fites assolides i els animem a continuar treballant amb aquestes ganes i il·lusió. De fet, la Glòria Ruiz viatjarà el pròxim cap de setmana (10 de novembre) per participar en l’Open de Croàcia amb el Club del Gimnàs Olímpic del Vendrell i, la següent setmana (17 de novembre), viatjarà a París amb la selecció. Des d’aquí et desitgem molta sort!

gloria ruiz i entrenador alberto calvo

Gloria Ruiz amb el mestre Alberto Calvo

David Ruiz amb el mestre Alberto Calvo

David Ruiz amb el mestre Alberto Calvo

podi gloria

Glòria Ruiz al podi

David Ruiz en el podio

David Ruiz al podi

Notícia relacionada: La taekwondista bisbalenca Gloria Ruiz Navarro s’ha proclamat per tercer any consecutiu campiona d’Espanya


David Ruiz i Gloria Ruiz amb l'entrenadora Irene Calvo

David Ruiz i Gloria Ruiz con la entrenadora Irene Calvo


CASTELLANO | El pasado 4 de noviembre se celebró el Campeonato absoluto masculino y femenino de taekwondo de Catalunya en el Polideportivo de la Mar Bella de Barcelona. La bisbalenca Gloria Ruiz se proclamó campeona absoluta (1ª – oro) de Catalunya (senior) en la categoría minimosca femenina – 46 kg. Su hermano, David Ruiz, se proclamó subcampeón (2º – plata) de Catalunya (senior) en la categoría mosca masculino 54-58 kg.

Gloria Ruiz competint al Campionat de Catalunya

Gloria Ruiz compitiendo en el Campeonato de Catalunya

Según fuentes del Gimnàs Olímpic El Vendrell, la Gloria realizó dos combates y ganó la final con una diferencia de 44 – 5, proclamándose campeona de Catalunya senior en la categoría -46 kg. En cuanto a David, realizó tres grandes combates y llegó a la final con una diferencia mínima de puntuación de 18-21 en la categoría senior masculina 54-58 kg.

David Ruiz competint al campionat de Catalunya

David Ruiz compitiendo en el campeonato de Catalunya

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos felicitar a Gloria Ruiz y a David Ruiz por las metas alcanzadas y los animamos a continuar trabajando con estas ganas e ilusión. De hecho, Gloria Ruiz viajará el próximo fin de semana (10 de noviembre) para participar en el Open de Croacia con el Club del Gimnàs Olímpic del Vendrell y, la siguiente semana (17 de noviembre), viajará a París con la selección. ¡Desde aquí te deseamos mucha suerte!

gloria ruiz i entrenador alberto calvo

Gloria Ruiz con el maestro Alberto Calvo

david ruiz i entrenador

David Ruiz con el maestro Alberto Calvo

Gloria Ruiz en el podio

Gloria Ruiz en el podio

David Ruiz en el podio

David Ruiz en el podio

Noticia relacionada: La taekwondista bisbalenca Gloria Ruiz Navarro s’ha proclamat per tercer any consecutiu campiona d’Espanya

 

Comments are closed.