L’alcaldessa i la Regidora de Turisme han participat en l’Assemblea Extraordinària del Consorci de Promoció Turística del Penedès d’aquest dijous

ASSEMBLEA TURISME CONSORCI 2

Aquest dijous l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i la Regidora de Turisme, Judith Vidal; han participat en l’Assemblea extraordinària del Consorci de Promoció Turística del Penedès com a membres d’un dels Ajuntaments consorciats. L’assemblea s’ha centrat en la licitació de l’actuació de la Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes a l’Alt Penedès.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès és un organisme format per entitats públiques i privades, creat amb l’objectiu de promoure i impulsar polítiques turístiques coordinades en l’àmbit de la Denominació d’Origen Penedès.


CASTELLANO | Este jueves la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y la Regidora de Turismo, Judith Vidal, han participado en la Asamblea extraordinaria del Consorci de Promoció Turística del Penedès como miembros de uno de los ayuntamientos consorciados. La asamblea se ha centrado en la licitación de la actuación de la Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes a l’Alt Penedès.

El Consorci de Promoció Turística del Penedès es un organismo formado por entidades públicas y privadas, creado con el objetivo de promover e impulsar políticas turísticas coordinadas en el ámbito de la Denominación de Origen Penedès.

ASSEMBLEA TURISME CONSORCI 1

Comments are closed.