La Consellera d’Empresa i Coneixement ha visitat la Bisbal del Penedès aquest divendres 26 d’octubre

CONSELLERA CHACON 2

La Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha visitat la Bisbal del Penedès aquest divendres 26 d’octubre al matí. La visita ha comptat amb la presència del diputat Quim Nin;  la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Maria Serramià; el conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas; i dels alcaldes i representants dels municipis de la comarca. En representació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès hi han assistit l’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora i primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal.

La visita s’ha iniciat amb una visita guiada a l’allotjament rural Mas Llagostera que ha anat a càrrec de la Cristina Bundó, propietària del mas. Posteriorment la visita s’ha traslladat a l’empresa Torclum, on el Jordi Pasqual, propietari de l’empresa i productor de l’Oli d’Oliva Verge Extra Torclum ha parlat del seu projecte i del seu producte amb la consellera i la resta d’assistents.

La consellera Chacón ha explicat que considera molt important visitar el territori i conèixer les petites i les grans empreses del país així com la gent que les impulsa. També ha parlat de la importància de decidir, com a comarca, com diferenciar-nos d’altres territoris.


CASTELLANO | La Consellera de Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha visitado la Bisbal del Penedès este viernes 26 de octubre por la mañana. La visita ha contado con la presencia del diputado Quim Nin; la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Maria Serramià; el conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas; y los alcaldes y representantes de los municipios de la comarca. En representación del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès han asistido la alcaldesa Agnès Ferré y la regidora y primera teniente de alcaldía, Judith Vidal.

La visita ha empezado con una visita guiada al alojamiento rural Mas Llagostera que ha ido a cargo de Cristina Bundó, propietaria del mas. Posteriormente la visita se ha trasladado a la empresa Torclum, donde Jordi Pasqual, propietario de la empresa y productor del Oli d’Oliva Verge Extra Torclum ha hablado de su proyecto y de su producto con la consellera y el resto de asistentes.

La consellera Chacón ha explicado que considera muy importante visitar el territorio y conocer las pequeñas y las grandes empresas del país así como la gente que las impulsa. También ha hablado de la importancia de decidir, como comarca, como diferenciarnos de otros territorios.

CONSELLERA CHACON 4

 

Comments are closed.