XTA vol portar internet d’alta velocitat a la Bisbal i les seves urbanitzacions i per aquest motiu traslladarà una oficina mòbil al municipi

xta FIRA

XTA (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives) estrena oficina mòbil per facilitar informació sobre les seves connexions d’internet d’alta velocitat als municipis del Penedès i el Garraf, entre els quals hi ha la Bisbal del Penedès.

XTA vol portar internet d’alta velocitat a la Bisbal i les seves urbanitzacions. Des de l’Ajuntament som conscients de les dificultats de connexió a internet amb les que es troben molts veïns i, per aquest motiu, creiem que aquesta informació podria ser del vostre interès.

L’oficina mòbil estarà situada, cada divendres (a partir d’aquest divendres 19 d’octubre) de 9.30h a 13.30h, a la plaça de l’Església.

Si voleu més informació, contacteu amb l’empresa al 938975200, a través de la seva web o mitjançant el correu electrònic info@xta.cat


CASTELLANO | XTA (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives) estrena oficina móvil para facilitar información sobre sus conexiones de internet de alta velocidad en los municipios del Penedès y el Garraf, entre los cuales está la Bisbal del Penedès.

XTA quiere traer internet de alta velocidad a la Bisbal y a sus urbanizaciones. Desde el Ayuntamiento somos conscientes de las dificultades de conexión a internet con las que se encuentran muchos vecinos y, por este motivo, creemos que esta información podría ser de vuestro interés.

La oficina móvil estará situada, cada viernes (a partir de este viernes 19 de octubre) de 9.30h a 13.30h, en la plaça de l’Església.

Si queréis más información, contactad con la empresa en el 938975200, a través de su web www.xta.cat o por correo electrónico info@xta.cat

Comments are closed.