La Biblioteca pública de la Bisbal ampliarà l’equipament informàtic

fotos pcs biblio

La Junta de Govern ha aprovat l’adquisició de nou equipament informàtic per a la biblioteca pública a través de la Central de compres de l’Associació Catalana de Municipis per un total de 6.109,19€. El material que s’ha adquirit és el següent:

-4 ordinadors de sobretaula

-2 ordinadors portàtils

-L’equipament complementari corresponent (teclats, ratolins…)

El nou equipament s’ha adquirit perquè el puguin fer servir tant la ciutadania (realització de treballs, cerca d’informació…) com l’administració, les entitats i les associacions.

Val a dir que l’Ajuntament pagarà 2.534,19€ amb fons propis i la resta, 3.575€, seran subvencionats per Cultura de la Generalitat de Catalunya.


CASTELLANO | La Junta de Gobierno ha aprobado la adquisición de nuevo equipamiento informático para la biblioteca pública a través de la Central de compras de la Associació Catalana de Municipis por un total de 6.109,19€. El material que se ha adquirido es el siguiente:

-4 ordenadores de sobremesa

-2 ordenadores portátiles

-El equipamiento complementario correspondiente (teclados, ratones…)

El nuevo equipamiento se ha adquirido para que lo puedan utilizar los ciudadanos (realización de trabajos, búsqueda de información…) como la administración, las entidades y las asociaciones.

Cabe decir que el Ayuntamiento pagará 2.534,19€ con fondos propios y el resto, 3.575€, serán subvencionados por Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Comments are closed.