Penedès Events: un nou projecte d’Enoturisme Penedès que facilita la cerca i reserva d’experiències al Penedès

Aquest dimecres 10 d’octubre l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i la regidora de Turisme i Cultura, Judith Vidal, han assistit a la presentació de ‘Penedès Events’, juntament amb la Cristina Bundó, propietària de Mas Llagostera.

‘Penedès Events’ és un programa que aglutina l’oferta de Turisme de Reunions, Convencions i Incentius del Penedès amb espais singulars, propostes, productes, instal·lacions municipals i altres serveis relacionats per a la celebració d’esdeveniments i reunions. Així, les persones que entrin al portal web de Penedès Events hi podran trobar diverses propostes relacionades amb l’enoturisme que es poden fer al territori en municipis com la Bisbal. Mitjançant el web es poden trobar propostes per fer sessions de treballs (adreçades a empreses) però també experiències per fer en espais singulars, cellers, restaurants, auditoris o espais culturals, entre altres.

Captura d'imatge del web de Penedès Events d'Enoturisme Penedès

Captura d’imatge del web de Penedès Events d’Enoturisme Penedès

 

La presentació s’ha dut a terme a Sant Sadurní d’Anoia i ha comptat amb la presència de la cap d’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, Anna Sánchez; i del director del Barcelona Turisme Convention Bureau, Christoph Tessmar. La benvinguda i presentació ha anat a càrrec del president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès i, el projecte, l’ha presentat Núria Sala, directora del Consorci de Promoció turística del Penedès.


CASTELLANO | Este miércoles 10 de octubre la alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, y la regidora de Turisme y Cultura, Judith Vidal, han asistido a la presentación de ‘Penedès Events’, junto con Cristina Bundó, propietaria de Mas Llagostera.

‘Penedès Events’ es un programa que aglutina la oferta de Turismo de Reuniones, Convenciones e Incentivos del Penedès con espacios singulares, propuestas, productos, instalaciones municipales y otros servicios relacionados para la celebración de eventos y reuniones. Así, las personas que entren en el portal web de Penedès Events podrán encontrar varias propuestas relacionadas con el enoturismo que se pueden realizar en el territorio en municipios como la Bisbal. Mediante la página web se pueden encontrar propuestas para hacer sesiones de trabajo (dirigidas a empresas) pero también experiencias para hacer en espacios singulares, bodegas, restaurantes, auditorios o espacios culturales, entre otros.

Captura d'imatge del web de Penedès Events d'Enoturisme Penedès

Captura de imagen de la web de Penedès Events d’Enoturisme Penedès

La presentación se ha llevado a cabo en Sant Sadurní d’Anoia i ha contado con la presencia de la jefa de Oficina de Promoción Turística de la Diputación de Barcelona, Anna Sánchez, y del director del Barcelona Turisme Convention Bureau, Christoph Tessmar. La bienvenida y la presentación han ido a cargo del presidente del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès y, el proyecto, lo ha presentado Núria Sala, directora del Consorci de Promoció turística del Penedès.

Comments are closed.