Oberta la selecció de 33 joves del Programa de Garantia Juvenil per fer pràctiques a la comarca

La Regidoria d’ocupació informa que s’han obert les inscripcions per al procés de selecció de 33 joves del programa de Garantia Juvenil per poder accedir a contractes en pràctiques en diferents municipis de la comarca. El 19 d’octubre es tanquen les inscripcions i el termini límit de contractació és el 31 d’octubre. Per a més informació us podeu adreçar al SOM Bisbal o als ajuntaments i serveis d’ocupació dels diversos municipis de la comarca; al Consell Comarcal del Baix Penedès o l’OTG del Vendrell. 


CASTELLANO | La Regidoria d’Ocupació informa que se han abierto las inscripciones para el proceso de selección de 33 jóvenes del programa de Garantía Juvenil para poder acceder a contratos en prácticas en diferentes municipios de la comarca. El 19 de octubre se cierran las inscripciones y el plazo límite de contratación es el 31 de octubre. Para más información os podéis dirigir al SOM Bisbal o a los ayuntamientos y servicios de ocupación de los diferentes municipios la comarca; al Consell Comarcal del Baix Penedès o a la OTG del Vendrell.

cartellJENP19comarcaldef_-001

Comments are closed.