El Consell Comarcal ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts per a Llars d’Infants del curs 2018-2019

La Regidoria d’Ensenyament us informa que, del 8 al 29 d’octubre de 2018, podeu sol·licitar els ajuts per a la Llar d’Infants per al curs 2018-2019. La sol·licitud està disponible al Consell Comarcal i en aquest enllaç: MODEL 17 – Solicitud Llars d’Infants 2018-19

Les sol·licituds s’han d’entrar al registre del Consell Comarcal del Baix Penedès de dilluns a divendres entre les 9 i les 14h.

Segons ens ha informat el Consell Comarcal del Baix Penedès, en aquesta convocatòria les sol·licituds es presenten a principi de curs i s’aproven de forma provisional. L’atorgament definitiu es fa a final de curs, quan s’hagi pogut certificar que, efectivament, els infants han assistit a la llar durant tot el curs. 

Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç: BASES AJUTS LLARS INFANTS CONSELL COMARCAL


CASTELLANO | La Regidoria d’Ensenyament os informa que, del 8 al 29 de octubre del 2018 podéis solicitar las ayudas para la Llar d’Infants para el curs 2018-2019. La solicitud está disponible en el Consell Comarcal o en este enlace: MODEL 17 – Solicitud Llars d’Infants 2018-19

Las solicitudes se tienen que  entrar por registro en el Consell Comarcal del Baix Penedès de lunes a viernes entre las 9 y las 14h.

Según nos ha informado el Consell Comarcal del Baix Penedès, en esta convocatoria las solicitudes se presentan al principio del curso y se aprueban de forma provisional. El otorgamiento definitivo se hace a final de curso, cuando se haya podido certificar que, efectivamente, los niños han asistido a la llar d’infants durante todo el curso.

Podéis consultar las bases de la convocatoria en este enlace: BASES AJUTS LLARS INFANTS CONSELL COMARCAL

Comments are closed.