S’acaba l’estiu… i torna La Cova Jove!

Cova-Jove

Joves! A partir del dia 1 d’octubre podeu tornar a gaudir de ‘La Cova Jove’ de la Bisbal. La trobareu oberta els dilluns i els dimecres de 16.30h a 20.00h al CMC.

‘La Cova Jove’ és un espai obert on el jovent pot gaudir de diverses activitats d’oci (jocs de taula, videojocs…) i tallers. A més, s’hi pot trobar informació sobre orientació acadèmica, emancipació o lleure, entre altres.

‘La Cova Jove’ és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Podeu trobar més informació sobre la iniciativa a Instagram: @LaCovaJoveBisbal.


¡Jóvenes! A partir del día 1 de octubre podéis volver a disfrutar de ‘La Cova Jove’ de la Bisbal. La encontraréis abierta los lunes y los miércoles de 16.30h a 20.00h en el CMC.

‘La Cova Jove’ es un espacio abierto donde la juventud puede disfrutar de varias actividades de ocio (juegos de mesa, videojuegos…) y talleres. Además, se puede encontrar información sobre orientación académica, emancipación o tiempo libre, entre otras cosas.

‘La Cova Jove’ es un proyecto de la Regidoria de Joventut del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Podéis encontrar más información sobre la iniciativa en instagram: @LaCovaJoveBisbal.

Comments are closed.