El Ple Ordinari del passat 17 de setembre va aprovar que Paulino Oviedo sigui el nou Jutge de Pau titular

PAULINO OVIEDO - JUTGE DE PAU

El Ple Ordinari celebrat el passat dilluns 17 de setembre va aprovar, amb els vots a favor del PDeCAT (5) i la regidora no adscrita Maguy Antolín (1) i els vots en contra d’ERC (5) que Paulino Oviedo sigui el nou Jutge de Pau titular. El passat mes de març José María Cuadros va presentar la seva dimissió com a Jutge de Pau i es va iniciar la tramitació per tornar a convocar la plaça de Jutge de Pau titular. Es va presentar una sola proposta, la del sr. Paulino Oviedo, que va ser nomenat Jutge de Pau en el Ple.


CASTELLANO | El Pleno Ordinario celebrado el pasado lunes 17 de septiembre aprobó, con los votos a favor del PDeCAT (5) y la concejala no adscrita Maguy Antolín (1) y los votos en contra de ERC (5) que Paulino Oviedo sea el nuevo Juez de Paz titular. El pasado mes de marzo José María Cuadros presentó su dimisión como Juez de Paz y se inició la tramitación para volver a convocar la plaza de Juez de Paz titular. Se presentó una sola propuesta, la del sr. Paulino Oviedo, que fue nombrado Juez de Paz en el Pleno.

Comments are closed.