L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i la primera tinent d’alcaldia han assistit aquest dissabte 15 de setembre a la inauguració de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i la primera tinent d’alcaldia, Judit Vidal, han assistit aquest dissabte 15 de setembre a la inauguració del nou  Ajuntament de Llorenç del Penedès i de l’Escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix.

La inauguració de l’Ajuntament de Llorenç, que inclou la Biblioteca municipal i el Punt d’Informació Juvenil, ha anat a càrrec del MHP de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla, i de l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès. Aquesta inauguració ha comptat amb la presència de diverses autoritats de diferents estaments, com ara la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Penedès o la Vegueria Penedès. També hi han assistit els alcaldes i alcaldesses de la comarca.

quim torra alcaldes

La inauguració de l’Escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix ha anat a càrrec del MHP de la Generalitat, Quim Torra i Pla; del Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló i Valls; i de l’alcalde de Torrelles, Sergi Vallès. En aquest cas l’acte ha comptat amb la presència del Delegat del Govern de la Vegueria Penedès, Pere Regull; el Secretari d’Administracions Locals de la Generalitat, Miquel A. Escobar; el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; i els alcaldes i les alcaldesses de la Vegueria del Penedès.

A la foto, d’esquerra a dreta: Jaume Casañas, regidor de l’Ajuntament de Cunit; Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; Sergi Vallés, alcalde de Torrelles de Foix; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; i Judit Vidal, primera tinent d’alcaldia a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

A la foto, d’esquerra a dreta: Jaume Casañas, regidor de l’Ajuntament de Cunit; Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; Sergi Vallés, alcalde de Torrelles de Foix; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; i Judit Vidal, primera tinent d’alcaldia a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, y la primera teniente de alcaldía, Judit Vidal, han asistido este sábado 15 de septiembre a la inauguración del nuevo Ayuntamiento de Llorenç del Penedès y de la Escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix.

La inauguración del Ayuntamiento de Llorenç, que incluye la Biblioteca municipal y el Punt d’Informació Juvenil, ha ido a cargo del MHP de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra Pla, y del alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès. Esta inauguración ha contado con la presencia de autoridades de varios estamentos, entre ellos, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Penedès o la Vegueria Penedès. También han asistido los alcaldes y alcaldesas de la comarca.

quim torra alcaldes

La inauguración de l’Escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix ha ido a cargo del MHP de la Generalitat, Quim Torra Pla; el Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló valls; y del alcalde de Torrelles, Sergi Vallès.  En este caso el acto ha contado con la presencia del Delegat del Govern de la Vegueria Penedès, Pere Regull; el secretario d’Administracions Locals de la Generalitat, Miquel A. Escobar; el presidente del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; y los alcaldes y alcaldesas de la Vegueria del Penedès.

quim torra alcaldessa i judit

En la foto, de izquierda a derecha: Jaume Casañas, regidora de l’Ajuntament de Cunit; Quim Torra, presidente de la Generalitat de Catalunya; Sergi Vallés, alcalde de Torrelles de Foix; Agnès Ferré, alcaldesa de la Bisbal del Penedès; i Judit Vidal, primera teniente de alcaldía en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès

Comments are closed.