Avís per calor del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC)

Segons les previsions del SMC des d’avui dimecres 1 d’agost al migdia fins, com a mínim, el cap de setmana, les temperatures màximes aniran en augment. S’espera que les temperatures durant les hores centrals del dia siguin extremadament altes. Des del SMC avisen que aquest episodi de calor es podria allargar fins a mitjans de la setmana vinent.


CASTELLANO | Según las previsiones del SMC desde hoy miércoles 1 de agosto a mediodía hasta, como mínimo, el fin de semana, las temperaturas máximas irán en aumento. Se espera que las temperaturas durante las horas centrales del día sean extremadamente altas. Desde el SMC avisan que este episodio de calor se podría alargar hasta mediados de la semana que viene.

 

Feu ‘clic’ a les imatges per ampliar-les / haced ‘clic’en las imágenes para ampliarlas:

CALOR 1 AGOST MIGDIA TARDA

CALOR 2 D'AGOST

CALOR 3 D'AGOST

 


consells_calor-001

ESTIU BEN FRESC TWITTER

factors risc onades calor-001

 

Podeu trobar més informació sobre les recomanacions en cas de calor en aquest enllaç/Podéis encontrar más información sobre las recomendaciones en caso de calor en este enlace: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/cop-de-calor/cop-de-calor/prevencio/

Comments are closed.