Fins al 31 de juliol es pot demanar el servei de bus del Consell Comarcal del Baix Penedès

La Regidoria d’Educació informa que els alumnes de l’Escola Ull de Vent que viuen a les urbanitzacions poden sol·licitar el servei de bus escolar del Consell Comarcal del Baix Penedès a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès fins al 31 de juliol de 2018. Us adjuntem els dos documents que cal portar, emplenats, a l’Ajuntament:

MODEL 12 – Sol·licitud Transport Escolar

Domiciliacio Bancaria Bus CCBP


La Regidoria d’Educació informa que l os alumnos de la Escola Ull de Vent que viven en las urbanizaciones pueden solicitar el servicio de bus escolar del Consell Comarcal del Baix Penedès en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès hasta el día 31 de julio del 2018. Os adjuntamos los dos documentos que hay que traer, cumplimentados, al Ayuntamiento: 

MODEL 12 – Sol·licitud Transport Escolar

Domiciliacio Bancaria Bus CCBP

 

Comments are closed.