Estem preparant una exposició sobre la piscina municipal. Voleu participar-hi?

promo_expo_piscina_18_b

Les regidories de Cultura i Esports estan preparant una exposició per commemorar les tres dècades que fa que la piscina municipal està en funcionament. És per aquest motiu que us demanem la vostra col·laboració. Teniu fotografies, detalls, premis dels cursets de natació, material d’activitats, festes o sopars que pugueu aportar a la mostra? Si la vostra resposta és afirmativa, podeu portar allò amb el que vulgueu contribuir a l’exposició a la Biblioteca o a l’Ajuntament. Gràcies per la vostra col·laboració!

CASTELLANO |Las regidories de Cultura y Esports están preparando una exposición para conmemorar las tres décadas que hace que la piscina municipal está funcionamiento. Es por este motivo que os pedimos vuestra colaboración. ¿Tenéis fotografías, detalles, premios de los cursillos de natación, material de actividades, fiestas o cenas que podáis aportar a la muestra? Si vuestra respuesta es afirmativa, podéis llevar aquello con lo que queráis contribuir a la exposición a la Biblioteca o al Ayuntamiento. ¡Gracias por vuestra colaboración!

Comments are closed.