Oriol Rodríguez, Josep Martínez i Gloria Ruiz han assolit grans fites esportives en les darreres setmanes

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès us volem informar de les fites assolides en les darreres setmanes per esportistes bisbalencs.

MOTO 4

El pilot bisbalenc Oriol Rodríguez, membre del Toni Elias Moto 4, va aconseguir la victòria absoluta i la de Moto 4 al Campionat d’Espanya Cetelem de Velocitat que es va celebrar al Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Rodríguez és un dels esportistes patrocinats per l’Ajuntament de la Bisbal i porta l’escut de la vila a la seva moto.

ORIOL RODRIGUEZ 3

TENNIS TAULA

El bisbalenc Josep Martínez, membre del Club Tennis Taula Vilafranca, es va proclamar campió estatal en la categoria de veterans en la competició disputada a Altea (Alacant) durant el pont del primer de maig i també es va proclamar campió en el Torneig Internacional de Tennis Taula celebrat a Salou del 18 al 21 de maig.

tennis taula 1

TAEKWONDO

La taekwondista bisbalenca Gloria Ruiz ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Espanya sub 21 aquest mes de maig.

GLORIA RUIZ

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal vol traslladar les seves felicitacions als esportistes. La Regidora d’Esports, Leo Uceda, pensa que “és un orgull per a nosaltres, com a poble, comptar amb veïns que demostren que, amb esforç i esperit de superació, es poden aconseguir els objectius”.

Recordem que l’Ajuntament de la Bisbal s’ofereix a patrocinar bisbalencs que realitzin activitats esportives o culturals en àmbits supramunicipals nacionals o internacionals. Per a més informació, cal que us adreceu a les oficines municipals.


CASTELLANO | Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès os informamos de los logros alcanzados en las últimas semanas por deportistas bisbalencs.

MOTO 4

El piloto bisbalenc Oriol Rodríguez, miembro del Toni Elias Moto 4, consiguió la victoria absoluta y la de Moto 4 en el Campeonato de España Cetelem de Velocidad que se celebró en el Circuito de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Rodríguez es uno de los deportistas patrocinados por el Ayuntamiento de la Bisbal y lleva el escudo del municipio en su moto.

ORIOL RODRIGUEZ 3

TENNIS TAULA

El bisbalenc Josep Martínez, miembro del Club Tennis Taula Vilafranca, se proclamó campeón estatal en la categoría de veteranos en la competición disputada en Altea (Alicante) durante el puente del primero de mayo y también se proclamó campeón en el Torneig Internacional de Tennis Taula celebrado en Salou del 18 al 21 de mayo.

tennis taula 1

TAEKWONDO

La taekwondista bisbalenca Gloria Ruiz ha conseguido la medalla de bronce en el Campeonato de España sub 21 este mes de mayo.

GLORIA RUIZ

El equipo de gobierno del Ayuntamiento de la Bisbal quiere trasladar sus felicitaciones a los deportistas. La Regidora de Deportes, Leo Uceda, piensa que “es un orgullo para nosotros, como pueblo, contar con vecinos que demuestran que, con esfuerzo y espíritu de superación, se pueden conseguir los objetivos”.

Recordamos que el Ayuntamiento de la Bisbal se ofrece a patrocinar bisbalencs que realicen actividades deportivas o culturales en ámbitos supramunicipales nacionales o internacionales. Para más información, dirigíos a las oficinas municipales.

 

 

Comments are closed.