La Bisbal del Penedès acollirà dos dels espectacles del Festival EVA els dies 10 i 14 de juny

Eva18_Cartells_LaBisbal

CATALÀ | La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha programat dos espectacles gratuïts en el marc del Festival EVA. D’una banda, el públic bisbalenc podrà gaudir d’Una carretada de contes de La Guilla Teatre el dia 10 de juny de 2018. Aquest espectacle, que començarà a les 12h a la Timba (carrer Pare Junqué), versa sobre dos personatges estranys i molt curiosos que arriben a la Bisbal: la Filigrana Gràcia i el Joseph Tour. Ambdós van acompanyats d’un carro carregat d’històries, adreçades a un públic familiar, que han anat recollint al llarg dels anys. D’altra banda el 14 de juny a les 20h l’Auditori Salbà del CMC acollirà Las travesuras de Eros de Sandra Rossi, quatre relats carregats d’erotisme i adreçats al públic adult.

La regidora de Cultura, Judit Vidal, s’ha mostrat engrescada amb la iniciativa “és la primera vegada que la Bisbal acull aquest festival i esperem que la iniciativa sigui un èxit i es pugui repetir”.

El Festival En Veu Alta (EVA) és un festival de narració i tradició oral que es va començar a organitzar el 2005 i que, des d’aleshores, ha voltat per diversos escenaris de Catalunya. En l’actualitat el festival ofereix espectacles de petit format basats en les capacitats comunicatives de narradors, glosadors, cantants, actors, versadors o rapsodes. Una de les singularitats del festival és que, en molts casos, els llocs on es duen a terme les actuacions són espais escènics no convencionals com en el cas de l’espectacle que tindrà com a escenari la Timba de la Bisbal.


CASTELLANO | La Regidoria de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha programado dos espectáculos gratuitos en el marco del Festival EVA. Por un lado, el público bisbalenc podrá disfrutar de Una carretada de contes de La Guilla Teatre el día 10 de junio del 2018. Este espectáculo, que empezará a las 12h en la Timba (carrer Pare Junqué), trata sobre dos personajes extraños y muy curiosos que llegan a la Bisbal: la Filigrana Gràcia i el Joseph Tour. Ambos van acompañados de un carro cargado de historias, dirigidas a un público familiar, que han ido recogiendo a lo largo de los años. Por otro lado el 14 de junio a las 20h el Auditori Salbà del CMC acogerá Las travesuras de Eros de Sandra Rossi, cuatro relatos cargados de erotismo y dirigidos al público adulto.

La regidora de Cultura, Judit Vidal, se ha mostrado muy animada con la iniciativa “es la primera vez que la Bisbal acoge este festival y esperamos que la iniciativa sea un éxito y se pueda repetir”.

El Festival En Veu Alta (EVA) es un festival de narración y tradición oral que empezó a organizarse en el 2005 y que, desde entonces, ha girado por varios escenarios de Catalunya. En la actualidad el festival ofrece espectáculos de pequeño formato basado en las capacidades comunicativas de narradores, glosadores, cantantes, actores, versadores o rapsodas. Una de las singularidades del festival es que, en muchos casos, los lugares donde se llevan a cabo las actuaciones son espacios escénicos no convencionales como en el caso del espectáculo que tendrá como escenario la Timba de la Bisbal.

 

 

 

Comments are closed.