L’Ajuntament farà una nova franja forestal a l’Esplai i Can Gordei

CATALÀ | L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a petició de la Regidoria de Medi Ambient, crearà una franja forestal de 9 hectàrees a l’Esplai, entre els carrers Joan Gris, Joan Miró, Josep de Ribera, Lluís Dalmau, Jaume Huguet i Pablo Picasso. També es farà un tram a Can Gordei, al carrer Llobregat.

Una empresa especialitzada iniciarà els treballs la setmana vinent, unes feines que pretenen incrementar la seguretat en aquesta zona, amb l’objectiu de gestionar i controlar el foc per part dels bombers, en cas d’incendi forestal a la zona, i així, evitar l’expansió cap a altres zones, vetllant per la protecció de les persones, la vegetació, l’ecosistema i els béns i propietats dels veïns del municipi.

CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, a petición de la Regidoria de Medio Ambiente, creará una franja forestal de 9 hectareas en el Esplai, entre las calles Joan Gris, Joan Miró, Josep de Ribera, Lluís Dalmau, Jaume Huguet y Pablo Picasso. También se hará un tramo en Can Gordei, en la calle Llobregat.

Una empresa especializada iniciará los trabajos la semana que viene, unos trabajos que pretenden incrementar la seguridad en esta zona, con el objetivo de gestionar y controlar el fuego por parte de los bomberos, en caso de incendio forestal en la zona, y de este modo, evitar la expansión hacia otras zonas, velando por la protección de las personas, la vegetación, el ecosistema y los bienes y propiedades de los vecinos del municipio.

Comments are closed.