Dissabte arriba el BP FEST al Vendrell

CATALÀ | L’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell han organitzat el BP Fest, que tindrà lloc el proper dissabte 12 de maig. El BP Fest pren el relleu de la Mostra de Músics del Baix Penedès i vol esdevenir  la gran festa de la música del Baix Penedès perquè els músics de la comarca surtin al carrer a presentar els seus projectes al públic i als programadors. La mostra ja no tindrà caràcter itinerant i es farà sempre a la capital de comarca, El Vendrell. El programa previst per dissabte, és aquest:

05-03_Graella-BPFest-2018

CASTELLANO | La Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) con el soporte de la Regidoria de Cultura del Ayuntamiento del Vendrell han organizado el BP Fest, que se celebrará el próximo sábado 12 de mayo. El BP Fest toma el relevo de la Mostra de Músics del Baix Penedès y quiere convertirse en la gran fiesta de la música del Baix Penedès para que los músicos de la comarca salgan a la calle a presentar sus proyectos al público y a los programadores. La muestra ya no tendrá carácter itinerante y se hará siempre en la capital de comarca, El programa previsto para el sábado es este:

05-03_Graella-BPFest-2018

 

Comments are closed.