El dia 12 de maig celebrarem l’European Clean Up Day

18486016_1841305436087314_5616939869053968244_n

CATALÀ | La Bisbal del Penedès s’adhereix per tercer any consecutiu a l’European Clean Up Day, una operació de neteja que es du a terme a tota Europa amb la finalitat de sensibilitzar en termes de protecció de medi ambient, crear consciència sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i combatre els comportaments incívics amb el nostre entorn.

L’acció, organitzada des de la Regidoria de Medi Ambient, consisteix en netejar un espai natural. El primer any es va netejar una franja forestal que es va fer en una part del torrent que passa pel Priorat de la Bisbal, l’any passat es va netejar el camí del Priorat i enguany, com a novetat, es va proposar a la ciutadania que triés el lloc on es faria la neteja i el lloc triat ha estat el torrent, és a dir, la riera de la Bisbal al seu pas pel nucli del municipi.

L’activitat es durà a terme el dissabte 12 de maig a les 11 del matí i està inclosa dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que persegueix els objectius de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la bona gestió dels residus i fer pedagogia sobre tot allò que es pot fer per reduir la quantitat de residus generats, potenciant la reutilització i el reciclatge entre la ciutadania.

Us animem a participar en aquesta jornada voluntària el dissabte 12 de maig. Ens trobarem a les 11h del matí a la pista d’skate i us facilitarem el material per poder dur a terme la neteja. La durada aproximada és de dues hores i no cal inscripció prèvia. Us hi esperem!

CASTELLANO | La Bisbal del Penedès se adhiere por tercer año consecutivo al European Clean Up Day, una operación de limpieza que se lleva a cabo en toda Europa con la finalidad de sensibilizar en términos de protección del medio ambiente, crear consciencia sobre la cantidad de residuos que vertemos de forma incontrolada en la naturaleza y combatir los comportamientos incívicos en nuestro entorno.

La acción, organizada desde la Concejalía de Medio Ambiente, consiste en limpiar un espacio natural. El primer año se limpió la franja forestal que se hizo en una parte del torrente que pasa por el Priorato de la Bisbal, el año pasado se limpió el camino del Priorat y este año, como novedad, se propuso a la ciudadanía que escogiese el sitio donde se haría la limpieza y el sitio elegido ha sido el torrente, es decir, la riera de la Bisbal a su paso por el núcleo del municipio.

La actividad se llevará a cabo el sábado 12 de mayo a las 11 de la mañana y está incluida dentro de la Semana Europea de la Prevención de Residuos, que persigue los objetivos de concienciar sobre la importancia de la prevención y la buena gestión de los residuos y hacer pedagogía sobre todo aquello que se puede hacer para reducir la cantidad de residuos generados, potenciando la reutilización y el reciclaje entre la ciudadanía.

Os animamos a participar en esta jornada voluntaria el sábado 12 de mayo. Nos encontraremos a las 11h de la mañana en la pista de skate y os facilitaremos el material para poder llevar a cabo la limpieza. La duración aproximada de la actividad son dos horas y no hace falta inscripción previa. Os esperamos!

Comments are closed.