Aquest dimecres s’ha muntat una carpa informativa de Jove Baix Penedès a l’Institut Coster de la Torre

CARPA joventut institut
CATALÀ | L’Institut Coster de la Torre acull joves de diversos pobles de la comarca. Avui els tècnics i dinamitzadors de joventut han muntat una carpa de Jove Baix Penedès per facilitar-los informació i orientació acadèmica durant l’hora del pati. La carpa ha comptat amb la presència dels tècnics i dinamitzadors juvenils de Sant Jaume dels Domenys, Albinyana i la Bisbal.
Els tècnics i els dinamitzadors també han aprofitat l’ocasió per fer inscripcions per les activitats previstes per divendres en el marc de la inauguració de ‘La cova jove’, un espai que també oferirà aquest tipus d’informació al jovent: http://bisbalpenedes.com/web/2018/03/17/lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes-inaugurara-el-proper-divendres-23-de-marc-la-cova-jove/

 

CASTELLANO | El instituto Coster de la Torre acoge jóvenes de varios pueblos de la comarca. Hoy los técnicos y dinamizadores de juventud han montado una carpa para facilitarles información y orientación académica durante la hora del recreo. La carpa ha contado con la presencia de los técnicos y dinamizadores juveniles de Sant Jaume dels Domenys, Albinyana y la Bisbal.
Los técnicos y los dinamizadores también se ha aprovechado la ocasión para hacer inscripciones para las actividades previstas para el viernes en el marco de la inauguración de ‘La cova jove’, un espacio que también ofrecerá este tipo de información a los jóvenes: http://bisbalpenedes.com/web/2018/03/17/lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes-inaugurara-el-proper-divendres-23-de-marc-la-cova-jove/

Comments are closed.