La Biblioteca Pública de la Bisbal obrirà els dissabtes al matí

llibres biblioteca

CATALÀ | La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès obrirà els dissabtes al matí (excepte festius). Amb aquesta ampliació de l’horari es pretén reforçar el servei amb la finalitat d’arribar a nous públics i facilitar l’accés a la lectura als estudiants o a les persones que durant la setmana no tenen possibilitat d’anar a la Biblioteca. També es persegueix l’objectiu que la visita a la Biblioteca i la lectura puguin esdevenir activitats d’oci familiar durant el cap de setmana. Així, l’horari actual de la Biblioteca Pública queda de la següent manera: de dilluns a divendres de 16.30h a 20.30h i els dissabtes de 10.00h a 14.00h

CASTELLANO |La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès abrirá los sábados por la mañana (excepto festivos). Con esta ampliación del horario se pretende reforzar el servicio con la finalidad de llegar a nuevos públicos y facilitar el acceso a la lectura a los estudiantes o a las personas que durante la semana no tienen posibilidad de ir a la Biblioteca. También se persigue el objetivo de que la Biblioteca y la lectura puedan devenir actividades d ocio familiar durante el fin de semana. Así, el horario actual de la Biblioteca Pública queda de la siguiente manera: de lunes a viernes de 16.30h a 20.30h y los sábados de 10.00h a 14.00h.

Comments are closed.