El Consell Esportiu del Baix Penedès organitza un curs de Dinamitzador/a Poliesportiu/va per aquest mes de març

CATALÀ | Des del Consell Esportiu del Baix Penedès ens informen que del 23 al 29 de març es durà a terme un Curs d’Iniciació a Tècnic/a Esportiu/va que es durà a terme al Complex Tennis Vendrell durant el mes de març. Es tracta d’una formació reconeguda per donar accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport i la titulació reconeguda és la de ‘Dinamitzador/a esportiu/va’. Les inscripcions finalitzen el dia 20 de març. Us adjuntem el tríptic informatiu.

CASTELLANO | Desde el Consell Esportiu del Baix Penedès nos informan que del 23 al 29 de marzo se llevará a cabo un Curso de Iniciación a Técnico/a Deportivo/a que se realizará en el Complejo Tennis Vendrell durante el mes de marzo. Se trata de una formación reconocida para dar acceso al Registro Oficial de Profesionales del Deporte y la titulación reconocida es la de ‘Dinamizador/a Deportivo/a’. Las inscripciones finalizan el día 20 de marzo. Os adjuntamos el tríptico informativo.

1a PART CIATE SETMANA SANTA 2018 - TRiPTIC

2a PART CIATE SETMANA SANTA 2018 - TRiPTIC

Comments are closed.