Ja han finalitzat els treballs de pintura a l’aparcament de la Llar d’Infants L’Oreneta

CATALÀ | La Regidoria d’Educació informa que s’han dut a terme les tasques de pintura a l’aparcament de la Llar d’Infants l’Oreneta. S’han pintat les places d’aparcament per organitzar d’una forma més eficaç l’estacionament. També s’ha pintat i delimitat la plaça per a minusvàlids, que està situada just al costat de la rampa d’accés i degudament senyalitzada.
pintura parking llar infants
CASTELLANO | La Regidoria d’Educació informa que se han llevado a cabo los trabajos de pintura en el aparcamiento de la Llar d’Infants L’Oreneta.
Se han pintado las plazas del parking para organizar de una forma más eficiente el estacionamiento. También se ha pintado y delimitado l a plaza para minusválidos, que está situada justo al lado de la rampa de acceso y debidamente señalizada.

Comments are closed.