El Ball de Diables de la Bisbal manté obertes les inscripcions fins al 17 de març

CATALÀ | El passat dissabte 3 de març el Ball de Diables de la Bisbal va celebrar una reunió adreçada a aquelles persones que estiguessin interessades a formar part de l’entitat. De moment, un total de dotze persones (onze infants i un adult), han decidit entrar a formar part d’aquest element del seguici popular bisbalenc. Les inscripcions continuaran obertes fins al dissabte 17 de març. Si esteu interessats a formar part de la colla, podeu comunicar-vos amb els seus membres per correu electrònic balldiables.bisbalpenedes@gmail.com o a través de la pàgina de Facebook de l’entitat: https://www.facebook.com/balldiables.bisbalpenedes/

Durant la reunió del passat dissabte es va fer una presentació de la colla i es van proporcionar detalls sobre l’organització interna de l’entitat i el seu funcionament. També es van donar a conèixer els membres de la junta de l’associació, es va explicar el funcionament de l’element festiu bisbalenc, es va facilitar informació sobre la legislació vigent que regula l’ús de materials pirotècnics per a grups de foc i es van donar detalls sobre els assajos i les sortides.

Els assistents van poder saber més sobre la història d’aquest element del seguici festiu i també sobre el present, ja que els membres de l’entitat van avançar que enguany disposaran d’un local que cedirà  l’Ajuntament de la Bisbal perquè puguin fer-lo servir de magatzem i van explicar que aquest 2018 invertiran la subvenció que els concedeix l’Ajuntament en l’adquisició de tambors, casaques i pantalons per a la canalla, pirotècnia per a la festa major i elements de marxandatge (molt probablement samarretes).

El grup va explicar als assistents que durant la Festa Major de la Bisbal participaran en els actes habituals: el correfoc del Ball de Diables i els versots, el correfoc dels Diablons i el ja tradicional sopar de Festa Major. Quant a les sortides programades, enguany tenen previst anar a Olesa de Bonesvalls, Santa Margarida i els Monjos i Banyeres. També hi ha una sortida prevista a Llorenç del Penedès. En aquest cas es tracta d’un intercanvi: els diablons de la Bisbal aniran a Llorenç i els de Llorenç participaran al correfoc infantil durant la Festa Major de la Bisbal.

reunió diables 2

CASTELLANO | El sábado pasado, 3 de marzo, el Ball de Diables de la Bisbal celebró una reunión dirigida a aquellas personas que estuviesen interesadas en formar parte de la entidad. De momento, un total de doce personas (once niños/as y un adulto), han decidido entrar a formar parte de este elemento del seguici popular bisbalense. Las inscripciones continuarán abiertas hasta el sábado 17 de marzo. Si estáis interesados en formar parte del grupo, podéis comunicaros con sus miembros por correo electrónico balldiables.bisbalpenedes@gmail.com o a través de la página de Facebook de la entidad: www.facebook.com/balldiables.bisbalpenedes/

Durante la reunión del pasado sábado se hizo una presentación del grupo y se proporcionaron detalles sobre la organización interna de la entidad y su funcionamiento. También se dieron a conocer los miembros de la junta de la asociación y se explicó el funcionamiento del elemento festivo bisbalense, se facilitó información sobre la legislación vigente que regula el uso de materiales pirotécnicos para grupos de fuego y se dieron detalles sobre los ensayos y las salidas.

Los asistentes pudieron saber más sobre la historia de este elemento festivo y también sobre el presente, ya que los miembros de la entidad adelantaron que este año dispondrán de un local que les cederá el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès para que puedan usarlo de almacén y explicaron que este 2018 invertirán la subvención que les concede el Ayuntamiento en la adquisición de tambores, casacas y pantalones para los niños, pirotecnia para la fiesta mayor y elementos de merchandising (muy probablemente camisetas)

El grupo explicó a los asistentes que durante la Fiesta Mayor de la Bisbal participaran en los actos habituales: el correfoc del Ball de Diables y los versots, el correfoc de los Diablons y la ya tradicional cena de Fiesta Mayor. En cuanto a salidas programadas, este año tienen previsto ir a Olesa de Bonesvalls, Santa Margarida i els Monjos y Banyeres del Penedès. También tienen una salida prevista a Llorenç del Penedès. En este caso se trata de un intercambio: los diablons de la Bisbal irán a Llorenç y los de Llorenç participarán en el correfoc infantil durante la Fiesta Mayor de la Bisbal.

 

Comments are closed.