L’Ajuntament de la Bisbal ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès

IMG_2808CATALÀ |

L’alcaldessa i Regidora d’Ocupació a l’Ajuntament de la Bisbal, Agnès Ferré, i el president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, han signat un conveni de col·laboració aquest dilluns 5 de març de 2018, després que el passat 22 de febrer fos aprovat per Junta de Govern.

Es tracta d’un conveni que servirà per desenvolupar programes d’actuació i suport en relació amb l’emprenedoria, la retenció i atracció de talent emprenedor i creatiu, la formació de capital humà i, en general, potenciar les iniciatives empresarials del municipi.

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) és una organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i lliure afiliació que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal: Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf i que és fruit de la recent fusió entre l’Associació d’Empresaris del Penedès-Garraf i la Unió Empresarial del Penedès. Segons el president de l’organització empresarial, Martí Sistané, l’entitat compta amb més de 1.000 empreses associades i treballa per “donar assessorament i cobertura a les empreses en tots els aspectes, com ara la informació legal”. A més, des de la FEGP també fan d’interlocutors entre l’administració i l’empresa i compten amb l’Escola de Direcció d’Empreses “que fa sis anys que funciona i tenim un ampli espectre en formació que també és un dels elements importants per a les empreses: la capacitació constant de les persones i adaptar les seves necessitats als perfils que hi ha al mercat”. Sistané ha explicat que el conveni que s’ha signat és per “crear sinergies entre les necessitats que hi pugui haver al municipi i tot el que pugui oferir la Federació”.

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicat que “la Federació es va posar en contacte amb l’Ajuntament, arran de la feina que s’està fent des del SOM Bisbal i del creixement que està experimentant el polígon industrial, per signar un conveni de col·laboració”. En aquest sentit ha afegit que des de la Federació “ofereixen treballar conjuntament amb la borsa de treball” però també compten amb una àmplia oferta en els àmbits de formació ocupacional i la formació d’autònoms i comerciants locals.

L’acte de signatura també ha comptat amb la presència de la directora de la FEGP, Míriam Sánchez;  el secretari General de la FEGP, Isidre Also; Glòria Planas, membre de la Junta Directiva de la FEGP; i Arantzazu Longares, tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal.

CASTELLANO | 

La alcaldesa y concejal de Ocupación en el Ayuntamiento de la Bisbal, Agnès Ferré, y el presidente de la Federación Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, han firmado un convenio de colaboración este lunes 5 de marzo del 2018, después de que el pasado 22 de febrero fuese aprobado por Junta de Gobierno.

Se trata de un convenio que servirá para desarrollar programas de actuación y soporte relacionados con el emprendimiento, la retención y atracción de talento emprendedor y creativo, la formación de capital humano y, en general, potenciar las iniciativas empresariales del municipio.

La Federación Empresarial del Gran Penedès (FEGP) es una organización empresarial de base asociativa, de régimen asambleario y de libre afiliación que representa al conjunto de los empresarios de su ámbito intercomarcal: Alt Penedès, Baix Penedès y Garraf, y que es fruto de la reciente fusión entre la Associació d’Empresaris del Penedès-Garraf y la Unió Empresarial del Penedès. Según el presidente de la organización empresarial, Martí Sistané, la entidad cuenta con más de 1.000 empresas asociadas y trabaja para “dar asesoramiento y cobertura a las empresas en todos los aspectos, como por ejemplo información legal”. Además, desde la FEGP se “da asesoramiento y cobertura a las empresas en todos los aspectos, como por ejemplo la información legal”. Además, desde la FEGP también hacen interlocución entre la administración y las empresas y cuentan con la Escuela de Dirección de Empresas “que hace seis años que funciona y tenemos un amplio espectro en formación que también es uno de los elementos importantes para las empresas: la capacitación constante de las personas y adaptar sus necesidades a los perfiles que hay en el mercado”. Sistané ha explicado que el convenio que se ha firmado es para “crear sinergias entre las necesidades que puedan existir en el municipio y todo lo que pueda ofrecer la Federación”.

La alcaldesa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicado que “la Federació se puso en contacto con el Ayuntamiento a raíz del trabajo que se está haciendo desde el SOM Bisbal y del crecimiento que está experimentando el polígono industrial, para firmar un convenio de colaboración”. En este sentido ha añadido que desde la Federación “ofrecen trabajar conjuntamente con la bolsa de trabajo” pero que también cuentan con una amplia oferta en los ámbitos de la formación ocupacional y la formación de autónomos y comerciantes locales.

El acto en el cual se ha realizado la firma del convenio también ha contado con al presencia de la directora de la FEGP, Míriam Sánchez; el secretario General de la FEGP, Isidre Also; Glòria Planas, miembro de la Junta Directiva de la FEGP; y Arantzazu Longares, técnica de Ocupación del Ayuntamiento de la Bisbal.

Comments are closed.