Voleu triar l’espai natural que es netejarà durant l’European Clean Up Day?

La Bisbal del Penedès s’adhereix per tercer any consecutiu a l’European Clean Up Day una operació de neteja comuna que es du a terme a tot Europa amb la finalitat de sensibilitzar en termes de protecció de medi ambient, conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i combatre els comportaments incívics a la natura.

18446699_1841305439420647_7263293323485527956_n

L’acció, organitzada des de la Regidoria de Medi Ambient, consisteix en netejar un espai natural. Enguany, com a novetat, es proposa que els bisbalencs i les bisbalenques trieu el lloc on es farà la neteja. Així, us demanem  que si voleu proposar un espai natural on fer la neteja, envieu un correu electrònic amb la vostra proposta a l’adreça leo@bisbalpenedes.com abans del 31 de març.

L’activitat, que a la Bisbal del Penedès es durà a terme el 12 de maig, està inclosa dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té com a objectiu conscienciar sobre la importància de la prevenció de residus i fer pedagogia sobre tot allò que es pot fer per reduir la quantitat de residus generats, com ara potenciar la reutilització i el reciclatge entre la ciutadania.

 

Comments are closed.