Aqualia ha renovat 97 comptadors d’aigua durant el 2017

Aqualia comptadors

L’actuació permet assegurar la fiabilitat dels comptadors i així reduir les avaries i el volum d’aigua no registrada

Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües a la Bisbal, està duent a terme una campanya de renovació dels comptadors d’aigua del municipi amb la finalitat d’evitar errors de metratge dels aparells. L’actuació, que s’emmarca en el ‘Pla de Renovació de Comptadors’ pretèn que la Bisbal disposi d’un parc de comptadors precisos i fiables que facilitin el control real del rendiment de la xarxa municipal d’aigua.

Durant l’any 2017 Aqualia va canviar un total de 97 comptadors en tot el municipi i durant el 2018 continuarà treballant en la renovació dels comptadors que l’empresa estimi necessari. Els canvis s’avisen prèviament als veïns, són totalment gratuïts i els realitza personal autoritzat de l’Empresa Municipal d’Aigües.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, pensa que aquesta és una bona mesura perquè “assegura la fiabilitat en la medició dels consums d’aigua i garanteix una reducció del volum d’aigua no registrada, amb la qual cosa és més fàcil detectar una incidència a la xarxa de subministrament d’aigua”. Fonts d’Aqualia asseguren que a banda de la detecció i la correcció d’anomalies, la substitució dels comptadors antics pels nous ajuda a disminuir el nombre d’avaries i contribueix a l’actualització del fitxer d’usuaris de la companyia.

Comments are closed.