Synergie obre la segona fase de selecció per a Kiabi

Synergie ETT, empresa subcontractada per ID Logístics, torna a seleccionar personal per Kiabi després que la tardor passada ja es fes un procés de selecció mitjançant el qual es van crear 59 llocs de treball per a la nau d’ID Logístics de la Bisbal.

En la segona fase de selecció per a Kiabi s’ha fet una oferta de 200 llocs de treball i la incorporació està prevista pel proper mes de març. El perfil de treballadors que es busca és el de mosso/a de magatzem, indistintament noi o noia, d’edat entre 20 i 57 anys aprox. i que sàpiga portar pistola de radiofreqüència, amb una experiència mínima (recent) de 6 mesos.

Els interessats en l’oferta es poden inscriure a la següent adreça web: http://bisbalpenedes.com/web/ofertes-de-treball/

Per a qualsevol dubte o consulta també poden demanar hora amb la tècnica d’ocupació a través dels canals habituals.

Comments are closed.