Si ets de la Bisbal pots visitar el Museu Pau Casals de Sant Salvador de forma gratuïta

La vila de la Bisbal col·labora amb la Fundació Pau Casals i és per això que els veïns del municipi podeu visitar el Museu Pau Casals (Platja de Sant Salvador, El Vendrell) de forma gratuïta, els mesos de gener, febrer, març, octubre, novembre i desembre.

Per fer una visita individual cal mostrar l’acreditació a la recepció del museu Pau Casals per tal d’accedir gratuïtament al recinte (dni, passaport, carnet de conduir o document oficial d’empadronament), demostrant així que sou habitants del municipi*.

Si heu de fer una visita en grup cal que concerteu hora prèviament trucant al 977684276 (ext.1) o bé escrivint un correu electrònic a museu@paucasals.org.

*Les escoles no estan incloses en aquesta iniciativa perquè funcionen amb un altre tipus de conveni de gratuítat signat entre la Fundació Pau Casals i la Diputació de Tarragona. Els nens se’n podran beneficiar en el cas que facin la visita de forma individual fora de l’horari escolar.

Per a més informació podeu accedir al web del Museu: http://www.paucasals.org/ca/MUSEU-historia-i-missio/

fundacio pau casals

Comments are closed.