Apunta’t al Club de Lectura Fàcil en Català!

CLUB_LECTura_FACIL_2018c

La Biblioteca Pública de la Bisbal ofereix el Club de Lectura Fàcil en Català a través del Consorci per a la Normalització Lingüística i la Regidoria de Cultura. Es tracta d’un Club adreçat a aquelles persones que no estan acostumades a llegir llibres en català i que, a més, volen millorar la comprensió lectora i la fluïdesa a l’hora de parlar.

Al Club, es llegiran petits llibres en català i es faran trobades mensuals per parlar-ne. Aquestes trobades tindran lloc el darrer dimecres de cada mes, de les 10 a les 11.30h, a la mateixa Biblioteca.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a la Biblioteca Pública, ubicada al CMC, les tardes de dilluns a divendres (16.30h a 20.30h) i els dimecres al matí (10 a 13h). L’activitat és gratuïta.

 

Comments are closed.