Avui divendres arriben SSMM els Reis d’Orient a la Bisbal del Penedès

reis d'orient 5 gener

Avui divendres 5 de gener arriben SSMM els Reis d’Orient a la Bisbal. Hi haurà 5 infants del municipi que compartiran el balcó de l’Ajuntament amb els infants. Aquests nens i nenes van participar en un sorteig que es va fer diumenge passat entre els infants que havien entregat un dibuix al patge reial.

Els Reis d’Orient arribaran a les 17h al Priorat de la Bisbal, a les 18h a l’Esplai i a les 19h a Can Gordei. En tots els casos visitaran els locals socials de cada barri. Els encàrrecs reials dels barris es poden fer, amb anterioritat, al bar dels respectius locals socials.

Tot seguit arribaran al nucli i començaran la seva cavalcada a les 19.15h a l’Avinguda Colom, amb l’acompanyament màgic de les Fades de Llum i la Banda de Tambors i cornetes de La Societat.

El lliurament de regals a la sala de La Societat i al Poliesportiu Municipal Club Segle XX es farà a les 20.30h

Comments are closed.