ENTRADES EXHAURIDES per anar a veure ‘Roméo et Juliette’ el 17 de febrer al Liceu

ATENCIÓ! S’han exhaurit les entrades disponibles per anar al Liceu el proper 17 de febrer.

liceu_PROMO_1

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Bisbal i el Gran Teatre del Liceu han organitzat una sortida al Liceu pel 17 de febrer per anar a veure l’òpera ‘Roméo et Juliette’. Aquesta ’òpera té una durada de tres hores amb els entreactes inclosos i la sortida inclou una visita al teatre i al Cercle del Liceu. A més, es podrà visitar la col·lecció de pintures de Ramon Casas.

El preu de la sortida amb el viatge en bus, les visites i l’òpera és de 90€. Ja us podeu apuntar i també podeu regalar aquesta experiència amb motiu de les festes de Nadal i Reis.

En total l’Ajuntament té reservades 40 entrades a la zona 3 del teatre.

Val a dir que el preu estimat de les entrades al teatre és de 131 euros i el de les visites guiades de 18 euros. Una part de l’import el subvenciona el projecte social del Liceu i una altra l’Ajuntament de La Bisbal.

No deixeu perdre aquesta oportunitat de gaudir d’un espectacle meravellós al Gran Teatre del Liceu!

Comments are closed.