Aquest desembre podeu fer el Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu al Vendrell


CARTELL CIATE Bloc Comu - Bloc Especific Jocs i Esports 2017

Des del Consell Esportiu del Baix Penedès ens han informat que del 15 al 29 de desembre us podeu formar com a dinamitzadors/es Poliesportius/ves. Aquesta formació es durà a terme al Complex Tennis Vendrell i és la primera vegada que aquestes formacions estan reconegudes per donar accés al Registre Oficial de Professionals de l’Esport (obtenint el número de ROPEC, necessari per a campus esportius i altres activitats). Aquesta formació pot suposar una bona oportunitat per donar opcions de formació a tots els membres de clubs i entitats, així com per a totes aquelles persones que tingueu interès en la pràctica esportiva.

La titulació de Dinamitzador/a Poliesportiu/va està formada per diversos Blocs i Pràctiques. En concret, la formació del mes de desembre contempla:

– Bloc Comú (15 h)

– Bloc Específic:  Jocs i Esports (35 h)

 

Properament es publicarà la formació i procediment:

– Bloc Específic:  Gestió Petites Entitats Esportives (35 h)

– Bloc Específic:  Procediments de tècniques i recursos de primers auxilis (15 h).

– Període de Pràctiques: 150 h.

 

*** Convalidacions i exempcions:

Aquelles persones que disposin de les següents formacions certificades, estaran exemptes de fer el Bloc Comú (15 h) i el Bloc Específic: Jocs i Esports (35 h).

– Graduat/da en mestre d’educació primària.

– Certificat de professionalitat i Diploma de director/a i/o de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil (DG Joventut).

– Qualsevol títol del Sistema Educatiu que inclogui de forma completa la qualificació professional de dinamització d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

 

 

 

Comments are closed.